Igår kväll blev Alexander Rybak tyvärr sjuk och har inte möjlighet att uppträda i Kungälv på Nationaldagen. Därför välkomnar vi Ace Wilder som tar Alexanders plats.
– Detta är… sådant som kan hända, däremot är vi väldigt glada att publikfavoriten Ace Wilder kommer att vara med oss. Hon sprider mycket positiv energi och kommer vara ett av de stora namnen den 6 juni, säger kommunordförande Elisabeth Mattsson (FP).
Ace som vi bland annat såg i årets Melodifestival med låten ’Busy doin nothin” där hon var snubblande nära segern med bara två poäng från en delad första plats. Sålt dubbel platina och legat #1 på Spotifys radiolista.
Ace Wilder är uppvuxen i USA från att hon var 7 år och flyttade till Sverige som 17-åring, och har bakgrund inom jazz- och streetdance, – som låtskrivare och sångerska. Hon blev känd för hela svenska folket under årets framträdande i Melodifestivalen. Det har aldrig tidigare varit så liten skillnad i röster mellan andraplatsen och vinnaren.
Imorgon, fredagen den 6 juni, uppträder hon tillsammans med andra stora namn som Emmelie de Forest, Helena Paparizou och Arvingarna på Nationaldagen som arrangeras av Kungälv Kommun.
Vi önskar alla varmt att välkomnat fira 6 juni på Fästningsholmen nedanför Bohus fästning. Läs mer om programmet på nordicevent.se/aktuellt

Vi på Nordic Event är laddade för att leverera ett toppklassigt event imorgon. Du kommer väl? Ta med vänner och familj.
Varmt välkomna!

Pin It on Pinterest