Kungälvs kommun är stolt över att kunna presentera ytterligare en artist till Nationaldagsfirandet på Fästningsholmen – Helena Paparizou.  Hon slog igenom på 90-talet med gruppen Antique, framförde den officiella låten ”Heroes” under EM i friidrott 2006 och fick nu senast en topplacering i Melodifestivalen.

På nationaldagen kommer Helena att uppträda tillsammans med Emmelie de Forest och Alexander Rybak. Samtliga dessa artister har vunnit Eurovison Song Contest. Artisterna kommer under nationaldagen att symbolisera våra Nordiska länder från Sverige, Norge och Danmark med anledning av 200-årsfirandet av fred mellan länderna.

– Valet av artister känns i sammanhanget självklart och vi är otroligt glada att kunna presentera denna unika laguppställning, säger kommunordförande Elisabeth Mattsson.

Utöver dessa artister kommer vi också att få lyssna till Arvingarna och inte minst vår nya lovande stjärna, David Carbe från Kungälv, som bland annat har spelat med Robert Wells. Självklart kommer det att hända mycket mer på scenen denna dag. Vi kan lova en riktig heldag på Fästningsholmen!

Nordic Event är på plats och producerar hela konserten och önskar dig med vänner och familj varmt välkomna. Självklart är det fri entré denna nationaldag.

Vänligen dina vänner på Nordic Event

Pin It on Pinterest