nordic strategy

Här jobbar vi med företag internt och externt vad det gäller kommunikation. Vi erbjuder lösningar för att öka samarbete, entusiasm. Få medarbetare att trivas och öka förståelse för varandra. Hjälpa företag att få med alla på ”tåget” inom visioner, mål, värderingar mm.

NORDIC STRATEGY

Vi vill inte vara klyschiga, men utan en bra strategi är det svårt att nå fram med budskap och målsättningar. När ert företag står inför en förändring eller har kommit med en ny idé. När ni vill att de som ni arbetar med, oavsett om det är kunder, medarbetare eller anställda, ska förstå vad det är ni gör och vill göra. Precis just då finns Nordic Strategy för er. Vi vet att med rätt content och en tydlig målsättning når ni hela vägen fram. Vi arbetar utefter CARE, en modell som ligger oss varmt om hjärtat.

Kartläggning

 

Coaching

 

&

Långsiktighet

 

Content

 

Inspiration

 

Care-modellen

 

AD

 

Teamaktiviteter

 

VI ARBETAR TILLSAMMANS

Vårt fokus är nöjda kunder. Av den anledningen väljer vi alltid att arbeta med de bäst lämpade för respektive projekt. Oftast innebär det att vi går hand i hand med våra kunders befintliga leverantörer av olika tjänster, något som i sig är tids- och kostnadsbesparande. Finns det behov av någon ytterligare kompetens har vi byggt upp ett kvalitativt nätverk med resurser att erbjuda.

Kvalitetssäkringsmetod

CARE

För att alltid garantera att vi levererar på en hög nivå när vi förverkligar våra kunders budskap arbetar vi enligt CARE, en enkel men effektiv metod för kvalitetssäkring. Vi vet av erfarenhet att CARE ger bästa tänkbara förutsättningar för att skapa event som ger varaktig glädje och kundnöjdhet. I korthet kan metoden beskrivas så här:

Challenge: Vad är utmaningen, budskapet och målsättningen?
Action: Vad är leveransen, genomförandet och kvalitetssäkringen?
Result: Vilka är resultaten, varaktigheten och uppföljningen?
Evaluation: Vad ska utvärderas, vilka lärdomar och vilken utveckling?

Care-modellen nordicfamily

välkommen med din förfrågan

Pin It on Pinterest