om nordic family

IDÉ

Nordic Family gör era budskap levande genom att skapa upplevelser och event som alla minns länge. I över tjugo år har vi arrangerat allt från kortare gruppaktiviteter till storslagna upplevelser runt om i Norden, alltid med ett genomtänkt syfte och precision. Vi skapar främst företagsnära event för medarbetare, företagskunder eller leverantörer inom branscher som läkemedel, teknik, fordon och livsmedel.

Med Nordic Strategy arbetar vi fram lösningar för att göra företag och organisationer mer lönsamma. Vi arbetar varumärkesbyggande och stärker relationen mellan våra kunder och deras kunder, inifrån och ut.

VISION

Vårt ständiga mål är att ge våra kunder det absolut bästa vi kan och att göra det med precision, glädje och varaktighet. På så sätt kommer Nordic Family att fortsätta vara en av Göteborgs högst ansedda kommunikatörer och arrangörer av upplevelser och företagsevent. Tillsammans med våra nöjda kunder och med hjälp av kvalitetsmodellen C.A.R.E siktar vi som kommunikations- och eventbyrå mot att växa och ha fler framgångsrika etableringar i Sverige.

031-20 10 15

Kyrkogatan 20-22, 411 15 Göteborg

Nordicfamily

igig

Pin It on Pinterest